Projecten

dit is wat we puyck werk noemen

We werken iedere dag hard aan projecten waar zowel wij als onze bewoners trots op zijn. Dat is Puyck werk.

Laatst gerealiseerd

Laatst Gerealiseerd

Den Hoek

De grondaankoop ging via een tender van de gemeente Vught. De vraag was energieneutrale woningen te ontwikkelen, circulair op te bouwen en te voorzien van klimaatadaptieve en natuurinclusieve toevoegingen. De Building Circularity Index (BCI gebouw) was een belangrijk uitgangspunt. Het programma is gericht op jongeren, starters en ouderen in de betaalbare en middeldure sector.

Bekijk project

Projecten

Sectoren
Status
Alles
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
In ontwikkeling
Wonen

Akkerwinde Fase 3

Het plan Akkerwinde fase 3 wordt in twee delen ontwikkeld. Deel 1 bestaat uit 47 energiezuinige en duurzame woningen. Deel 2 bestaat uit een aantal van 49 woningen. De ontwikkeling wordt door PUYCK projectontwikkeling uitgevoerd in samenwerking met Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. In deze fase van het plan worden er meerdere momenten georganiseerd om in gesprek te gaan met de omgeving en ook hun inbreng of vragen te onderzoeken en mogelijk mee te nemen in de verdere ontwikkeling.

Bekijk project
In uitvoering
Wonen

Het vaandel van Herwijnen

In het midden van nieuwbouwwijk Herwijnen-Oost aan de Vervoornlaan/Biermanlaan ontwikkelen en bouwen we energiezuinige en deels circulaire woningen voorzien van biobased materialen met klimaatadaptieve en natuurinclusieve toevoegingen. De grondaankoop komt uit de tender van de gemeente West-Betuwe.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Den Hoek

De grondaankoop ging via een tender van de gemeente Vught. De vraag was energieneutrale woningen te ontwikkelen, circulair op te bouwen en te voorzien van klimaatadaptieve en natuurinclusieve toevoegingen. De Building Circularity Index (BCI gebouw) was een belangrijk uitgangspunt. Het programma is gericht op jongeren, starters en ouderen in de betaalbare en middeldure sector.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Het Venster van Made

Het venster van Made is een herontwikkeling op de locatie waar eerder familiebedrijf Van Iersel Geveltechniek en Stalen Ramenfabriek Van Iersel decennialang onder andere kozijnen produceerden. Het terrein van Van Iersel Geveltechniek, gelegen in een woonwijk aan de rand van het centrum van Made, is ontwikkeld tot een nieuwe woonwijk.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Marten van Rossemsingel

Aan de Marten van Rossemsingel, rondom het oude centrum van Zaltbommel, realiseerden wij 43 appartementen. Eerst is het pand, op de voormalige bedrijfslocatie, gesloopt en is de grond gesaneerd. Het nieuwe gebouw verdiende een passende hoogte-accent omdat het zich op een prominente plek, aan een van de toegangswegen naar het historisch centrum, bevindt.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Kloostertuin

Ruim 10 jaar geleden is door de gemeente Meierijstad gestart met de ontwikkeling van een groot nieuwbouwplan voor woningbouw aan de zuidoostkant van Veghel "Veghels Buiten". Dit bestaat feitelijk uit twee delen: de Oude Ontginning en de Nieuwe Ontginning. Er zijn sociale huurwoningen voor Area en koop woningen gerealiseerd in het oorspronkelijke deel de Nieuwe Ontginning. Het plan maakt onderdeel uit van deelgebied De Kloostertuinen.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Isabellaveld

Plan Isabellaveld te Vught is gewonnen vanuit een tender uitgeschreven door de gemeente Vught. Naast koopwoningen in de betaalbare sector zijn er ook sociale huurwoningen gebouwd in opdracht van woningcorporatie Woonwijze uit Vught. Op 26 januari 2019 is dit plan in de verkoop gegaan. Met meer dan 400 inschrijvingen bleek de belangstelling overweldigend.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

De Laan van Uden

Op de voormalige locaties van een tuincentrum en een autogarage aan de Runmolen ontwikkelde we woningen die in de bestaande groene omgeving zijn ingepast. Daarnaast zijn er extra groen- en speelvoorzieningen voor kinderen. “Laan van Uden” ligt dicht bij een ontsluitingsweg naar de A50 en op korte afstand van het centrum van Uden.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Werkense Polder II

Het project Werkense Polder II bestaat uit vijftien woningen die in het conceptsysteem zijn gebouwd. Dit betekent zoveel mogelijk prefab onderdelen om de kwaliteit, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden van de mensen zo optimaal mogelijk te krijgen. Het blok met vijf woningen en het blok met acht woningen zijn beide vormgegeven met een topgevel.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Akkerwinde Fase 2

Plan Akkerwinde bestaat uit meerdere fasen. Fase I en II zijn reeds opgeleverd en fase III zal in 2024 ontwikkelt worden. In deze fase werden door ons al nul-op-de-meter woningen gerealiseerd. Vrij uniek voor die tijd.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Den Omgang

In Schaijk hebben we het project Den Omgang, bestaande uit 11 woningen, gerealiseerd. In de woningen kunnen de bewoners genieten van zowel binnen als buiten. De woonkamer grenst namelijk over de volle breedte van de tuin en is voorzien van een dubbele deur. Met maar liefst 10 zonnepanelen en een vaste trap naar zolder is dit huis energiezuinig en ruim!

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

De Baronie

In hartje Schijndel (Kloosterstraat-Baroniestaat) hebben wij 18 appartementen inclusief commerciële ruimte gebouwd. Het betreft grote appartementen van 100 tot 195 m2 met een mooie indeling, gelijkvloers, een eigen balkon zodat je lekker buiten kan zitten, hoogwaardige afwerking en een lift. De appartementen zijn gebouwd volgens het certificaat ‘Veilig Wonen’.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Heeren van Herlaer

In het hart van Sint-Michielsgestel, onderdeel van het nieuwe centrumplan en gelegen op steenworp afstand van de bourgondische binnenstad van Den Bosch, verrijst het bijzonder fraaie nieuwbouwproject Heeren van Herlaer. Dit gewilde en goed doordachte nieuwbouwproject omvat grondgebonden woningen en appartementen onderverdeeld in 3 appartementengebouwen. De eerste zes grondgebonden woningen zijn op 27 september 2017 opgeleverd, de overige grondgebonden woningen zijn in januari 2018 opgeleverd. De appartementen van Heeren van Herlaer zijn in het voorjaar van 2018 opgeleverd.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

De Vaan

Direct tegenover het gemeentehuis in Zaltbommel is de nieuwbouw van 46 grondgebonden woningen ‘De Vaan’ gelegen. ‘De Vaan’ is opnieuw een samenwerking tussen PUYCK projectontwikkeling, MN en gemeente Zaltbommel. Het is het tweede plan in Zaltbommel dat deze partijen samen realiseren. Hiermee vult de gemeente de behoefte aan vrije sector- en sociale huurwoningen binnen Zaltbommel.

Bekijk project
Gerealiseerd
Werken

Neutronenlaan

Op een in het verleden door ons ontwikkeld industrieterrein hebben wij de samenwerking met een udense makelaar c.q. vastgoedeigenaar voortgezet door middel van het ontwikkelen van 4 bedrijfsgebouwen op een nog te koop staand perceel van de gemeente. Een aantal reeds gemaakte schetsen hebben wij verder ontwikkeld met Archifit tot casco units voor de verkoop of verhuur.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Landgoed Driessen

Om invulling te geven aan de huidige behoefte is er een mix van drie verschillende ontwerpstijlen ontwikkeld. De diversiteit binnen dit plan uit zich in de plattegronden, oppervlaktes, vormgeving en de afwisseling in woonlagen. Zo genieten de buitenste hoekwoningen van dit plan van een volledig tweede verdieping, voorzien van een plat dak. Zes van de achttien woningen hebben een uitbouw c.q. dakkapel ter plaatse van de voorgevel. Daarbij worden alle woningen voorzien van een prefab houten buitenberging in hun achtertuin voor nog meer ruimte.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

De Waluwe

De vraag naar betaalbare huurwoningen is groot, ook in Zaltbommel. Pensioenuitvoeringsorganisatie MN en PUYCK speelden hierop in met de ontwikkeling en realisatie van 38 vrijesectorhuurwoningen, in oppervlakte variërend van 118 tot 128 m² GBO. Dit zijn eerlijke, kwalitatief hoogwaardige woningen voor eerlijke prijzen. Een mooie aanvulling op het bestaande aanbod in het segment betaalbare vrijesector huurwoningen in Zaltbommel.

Bekijk project
Gerealiseerd
Werken

KIEZ Strijp-Z

Een open leerlandschap dat ontmoeting, samenwerking en innovatie bevordert. Dat is wat Stichting Gezondheidscentra Eindhoven (SGE) voor ogen had met de nieuwbouw aan de Tilburgseweg-West 100 in Eindhoven. Een gebouw met een open karakter, waar allerlei organisaties voor de eerstelijnszorg in Eindhoven samenkomen.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Velmolen

Dit nieuwbouwproject in Uden bevat 39 middeldure huurwoningen. Door middel van een “prijsvraag” hebben wij binnen enkele weken samen met NBArchitecten en Archifit een compleet ontwerp met prijs neer kunnen leggen bij de opdrachtgever. Een mooie aanvulling op het Udense aanbod in het segment betaalbare vrije-sector-huurwoningen.

Bekijk project
Gerealiseerd
Wonen

Akkerwinde Fase 1

Deze eerste fase van ontwikkeling Akkerwinde is het begin van een enorme ontwikkeling voor het dorp Schaijk. Samen met Van Wanrooij bouw en ontwikkeling en de gemeente zouden er totaal in de loop der jaren meer dan 200 woningen komen. Intussen is fase I en II gerealiseerd en wordt binnenkort fase III opgestart.

Bekijk project

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.