Den Omgang
Project

Den Omgang

Info

In Schaijk hebben we het project Den Omgang, bestaande uit 11 woningen, gerealiseerd. In de woningen kunnen de bewoners genieten van zowel binnen als buiten. De woonkamer grenst namelijk over de volle breedte van de tuin en is voorzien van een dubbele deur. Met maar liefst 10 zonnepanelen en een vaste trap naar zolder is dit huis energiezuinig en ruim!

 • Opdrachtgever
  PUYCK Ontwikkeling
 • Architect
  LA | Architecten Ingenieurs Veghel
 • Plaats
  Schaijk, gemeente Maashorst
 • Programma
  11 grondgebonden rijwoningen
 • Looptijd
  Juni 2017 - Maart 2018

Een Puyck Project

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd
Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project