Activiteiten

RUIM(TELIJK) DENKEN,
KANSEN CREËREN
én VERZILVEREN.

Door vindingrijkheid, positiviteit en een doen-mentaliteit te combineren, vertalen we toekomstbeeld naar realiteit.

Ontwikkelen

Een braakliggend perceel, agrarisch gebied, een leegstaand pand of een gedateerde bedrijfslocatie: als er gesproken wordt over plekken met potentie, spitsen wij onze oren. Voor (her)ontwikkeling hiervan nodigen we gemeenten, MKB-bedrijven, particulieren, agrariërs, beleggers en corporaties uit om in een open gesprek te onderzoeken of we samen iets moois van de grond kunnen krijgen.

Beheren

Onze vastgoedportefeuille bestaat uit huurwoningen en bedrijfshuisvesting. We besteden veel aandacht aan het onderhouden, duurzaam maken én behouden van panden en relaties. Voor de huurders in de vorm van gebruiksgenot en servicegraad, voor de maatschappij in de vorm van vergroening. Ons actuele aanbod vind je hier.

Participeren

We helpen graag vooruit. Dat geldt voor (toekomstige) bewoners, maar ook voor toekomstgerichte start- en scale-ups. Mits ze qua gedachtegoed aansluiten bij onze missie, visie en kernwaarden. Door inbreng van uitgebreide branchekennis, slagkracht, gedrevenheid en jarenlange ervaring zijn we in staat organisaties naar een hoger niveau te tillen. Die schouders eronder!

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.