activiteiten

Ontwikkelen Werken

Succesvol beleggen in zakelijk vastgoed vraagt om doordachte keuzes op het gebied van bedrijfsprocessen, werksfeer- en comfort én toekomstgerichtheid.

Contact

Intro

Vanuit een positieve mindset zoeken en zien wij kansen. We vertrouwen op onze intuïtie en ervaring. Met de juiste intenties komen we samen met jou tot de ambitieuze, maar realistische planning.

Voordelen van Puyck

Kennis & Kunde

Door ruime kennis op het gebied van bedrijfshuisvesting, komen we snel tot een eerste ontwerp en bijbehorend kostenplaatje.

Transparantie

We laten zien hoe stichtingskosten tot stand komen, waar onze marge zit en hoe die is opgebouwd.

Maatwerk

Samen met onze partners komen we tot maximaal verhuurbare meters tegen reëler prijzen. Goed voor belegger en bewoner.

Risicodragend

We geloven in onze plannen. Dat zetten we - desgewenst - kracht bij door met eigen middelen te investeren.

Toekomstbestendig

We beschikken over expertise op het gebied van Breeam en WELL certificering, circulariteit en duurzaamheid.

Alles onder één dak

Doordat we op alle vlakken over expertise beschikken, zijn we in staat de lijnen kort te houden. Wel zo efficiënt.

Aanpak

Maak kennis met het Puyck-Perspectief

Samen met jou bepalen we de strategie en de te nemen stappen die daaruit volgen. Door gedurfde keuzes te maken en daarop daadkrachtig te acteren, komen we tot vernieuwende en verfrissende concepten. 


We zijn bereid zijn een stap extra te zetten, waardoor we verwachtingen overtreffen in optimalisatie van bedrijfsprocessen, werksfeer, duurzaamheid, toekomstgerichtheid en rendement.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Conny Helder: Nieuwbouw maatschappelijk voorzieningscentrum Strijp-Z

Soms is een gebouw niet zomaar een gebouw, maar de verwezenlijking van een visie. Dit geldt voor Strijp-Z – samen voor zorg en innovatie. Conny Helder, voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van hoofdhuurder Stichting Gezondheidscentra Eindhoven (SGE), had een duidelijk beeld voor ogen: een open leerlandschap waar allerlei mensen en organisaties in de eerstelijnszorg elkaar ontmoeten, van en met elkaar leren, en samenwerken. PUYCK (destijds nog onder de naam Van der Heijden) mocht die visie mee gestalte geven. Conny Helder blikt terug op de samenwerking.