activiteiten

Ontwikkelen

Fijne plekken creëren om te wonen of werken, daar krijgen we energie van.

Contact

Waarom Puyck?

Iedere ontwikkeling is een nieuwe bladzijde, een nieuw verhaal. Een blauwdruk bestaat niet. Wel starten we iedere samenwerking vanuit dezelfde waarden en normen.

Voordelen van Puyck

Kennis & Kunde

De markt, bewoners, medewerkers, toekomstbestendigheid, rendement én exploitatie: door jarenlange ervaring weten we waar we over praten.

Mens- & Toekomstgericht

We denken vanuit bewoners, medewerkers, bedrijfsvoering en omgeving. Dit maakt ontwikkeling toekomstgericht, zowel qua woon- en werkgenot als rendement.

Maatwerk samenwerking

We stemmen samen af welk model het beste past bij de specifieke situatie: risicodragende aankoop van de locatie, participatie, samen ontwikkelen… De mogelijkheden zijn legio.

Wonen

Lekker wonen voor iedereen

Een comfortabele woonsituatie is één van de basiselementen van een gelukkig leven. Door het ontwikkelen van kwalitatieve, duurzame (lees: energiezuinige!) woningen waarin keuzevrijheid en kundige begeleiding centraal staan, bieden we kansen voor toekomstige bewoners.

Werken

Lekker werken voor iedereen

Goede medewerkers vinden én behouden is een uitdaging voor ondernemend Nederland. Een mooie, prettige werkplek zorgt enerzijds voor aantrekkingskracht in het recruitmentproces en anderzijds voor tevredenheid en productiviteit bij huidige werknemers.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons te ontwikkelen? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord:

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

ontwikkeling

In ontwikkeling

Akkerwinde Fase 3

Bekijk project

Puyck Werk

Laatst gerealiseerd
Laatst Gerealiseerd

Den Hoek

De grondaankoop ging via een tender van de gemeente Vught. De vraag was energieneutrale woningen te ontwikkelen, circulair op te bouwen en te voorzien van klimaatadaptieve en natuurinclusieve toevoegingen. De Building Circularity Index (BCI gebouw) was een belangrijk uitgangspunt. Het programma is gericht op jongeren, starters en ouderen in de betaalbare en middeldure sector.

Bekijk project