Over ons: Een PUyck verhaal

Voor
Fijner leven

Vanuit mensgericht perspectief dragen we ons steentje - of een hele hoop stenen - bij aan woon-, werk- en leefomgeving. Vernieuwend, verfrissend en toekomstgericht sinds 1892.

Oorsprong

Waar overgrootopa Johannes van der Heijden als grondlegger een bouwbedrijf startte, zijn we in 130 jaar en 4 generaties gegroeid naar een organisatie die ontwikkelt, beheert en participeert. Het doel is in al die jaren hetzelfde gebleven: positieve invloed uitoefenen op woon- en werkgeluk.

Missie & Visie

Ruimte bieden aan mens en omgeving.

We kijken doorlopend om ons heen: hoe kunnen we het leven vandaag een positieve wending geven met inachtneming van de gevolgen die het voor de toekomst heeft? Een continu proces dat motiveert en inspireert.

De fundering

Voordelen van Puyck

Optimistisch en ambitieus

Een positieve mindset zorgt voor creativiteit, oplossend vermogen en een open blik. We zijn op zoek naar kansen en uitdagingen. Gaat er iets anders dan gepland? Dan leren we daarvan. Dat past bij onze ambitie om het verschil te maken voor mens en omgeving.

Verfrissend en vindingrijk

Gevoed door ambitie zijn we altijd nieuwsgierig. Kan het anders? Kan het beter? Ja, het kan altijd beter. Door vanuit andere perspectieven naar situaties te kijken, creëren we kansen. Onmogelijk staat niet in ons woordenboek. Ondernemen wel. Dikgedrukt.

Mensgericht

Onze belangrijkste drijfveer is welbevinden. Dat begint bij fijne omgangsvormen. Een open houding aannemen. Oprecht en transparant communiceren en acteren. Elkaar vooruit helpen, stap voor stap.

Duurzaamheid

Wij geven om omgeving

Extreme hitte, overstromingen en smeltende ijskappen: de schrijnende gevolgen van de opwarming van de aarde zijn niet te ontkennen. Wij dragen bij aan het terugdringen ervan. Door circulair, klimaatadaptief, natuurinclusief en met bio-based bouwmaterialen te bouwen. Door uitsluitend duurzaam vastgoed te beheren. Door participatie in bedrijven die onze zorg delen en daar naar handelen.

Ons team

Dit zijn wij

Arno van der Heijden

Eigenaar

Herbert van der Heijden

Eigenaar

Lauran van Poppel

Projectontwikkelaar

Kurt Vissers

Junior projectontwikkelaar