activiteiten

Participeren

We bieden kennis, ervaring, netwerk en slagkracht aan toekomstgerichte start- en scale-ups.

Contact

Waarom Puyck

Je werkt hard aan je onderneming. Je ziet je werk tot bloei komen, maar groeipijn zorgt ervoor dat het niet zo snel gaat als je zou willen. Herkenbaar? Bel ons.

Voordelen van Puyck

Ervaring

De dynamische wereld van start- of scale-up is geweldig, maar ook stressvol. Een geroutineerde partner aan je zijde zorgt voor rust en focus. 

Netwerk

Doordat ons familiebedrijf al jarenlang actief is, beschikken we over een relevant netwerk binnen de bouwbranche - maar ook daarbuiten. Dat creëert kansen en mogelijkheden.

Ambitie

We zetten in op gecontroleerde en verantwoorde groei. We kijken verder dan omzet- en winstdoelstellingen. Zo staat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen, hoog op de agenda.

Samen met Puyck

Samen bouwen aan een mooie toekomst voor mens en bedrijf, hoe klinkt dat?

Puyck werkt uitsluitend samen met partijen die oog voor de toekomst hebben. Ondernemers die niet wegkijken als het gaat over opwarming van de aarde of andere maatschappelijke problemen. Die dat niet ingewikkeld, maar uitdagend vinden.

Bent u een gedreven ondernemer die de volgende groei-stap wil maken? En op zoek naar meer dan alleen groei-kapitaal? Neem contact met ons op!

Been there, done that

Participatie

Archifit

Archifit is een meedenkende partner voor haar opdrachtgevers. We helpen ontwikkelende bouwers, woningcorporaties en vastgoedeigenaren met het maken van realistische ontwerpen. ​​​​​​ Van het maken en visualiseren van een aantrekkelijk (functioneel!) ontwerp tot het coördineren met uitvoerende partijen binnen de procedures en benodigde vergunningen. De bouwbegeleiding houdt in de uitwerkingsfase de touwtjes strak in handen zodat doorlooptijden geminimaliseerd worden en efficiëntie verhoogt. Het complete lego boekje dus: Total Engineering.

Bereidheid is alles

Participatie

Van der Heijden bouw & ontwikkeling

Je hebt een droom. Of het nu gaat om een bedrijfspand, een woning, een school- of zorggebouw; bouwen gaat om mensen en hun dromen. Dat beseffen we heel goed. We willen de vraag áchter de vraag herleiden en zijn vanuit de grond van ons hart betrokken bij jouw plan. Ons familiebedrijf is gebouwd op een fundament van passie en gedrevenheid. Opdrachtgevers en gebruikers positief verrassen geeft ons energie. Al ruim 130 jaar lang. Van der Heijden wil en kan ook jouw droom verwezenlijken en daarbij alles in het werk stellen om je verwachtingen te overtreffen. Qua eindresultaat én qua samenwerking.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord:

Ervaringen

Archifit: Been there, done that

We schrijven maart 2012. Niels van de Hoef enerzijds en Arno en Herbert van der Heijden anderzijds werken al een aantal jaren succesvol samen aan verschillende (bouw)projecten. Die samenwerking bevalt dermate goed, dat besloten wordt deze te intensiveren door gedrieën een nieuw bedrijf door te starten. Het drietal zet het vertrouwen in elkaar op papier: Arno en Herbert gaan samen met Niels participeren in Archifit.

Ervaringen

Van der Heijden bouw en ontwikkeling: Bereidheid is alles

Nee, het is geen toeval dat Arno en Herbert van der Heijden eigenaren zijn van Van der Heijden Bouwbedrijf. Als vierde generatie namen zij in 1994 het stokje over in dit familiebedrijf. In de jaren die volgden, is er veel veranderd. Zo is de organisatie overwegend zelfsturend en zelforganiserend geworden en hebben Arno en Herbert géén actieve rol meer in de operatie. De dagelijkse leiding is overgedragen aan Bart Kuppen, Ferry Verstappen én algemeen directeur Emiel Bongers.

Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Of zit je met een uitdaging waar je hulp bij kunt gebruiken? Schroom niet en neem contact op met Arno en Herbert, zij helpen je graag verder.

Arno & Herbert van der Heijden
Eigenaren
+31 412 23 69 70