activiteiten

Ontwikkelen Wonen

Zorgvuldig gekozen locaties, uitgebreid marktonderzoek en verfrissende concepten zorgen voor een goede woning voor bewoners en beleggers. Plannen die staan als een huis.

Contact

Intro

Vanuit een positieve mindset zoeken en zien wij kansen. We vertrouwen op onze intuïtie en ervaring. Met de juiste intenties komen we samen met jou tot de ambitieuze, maar realistische planning.

Voordelen van Puyck

Kennis & Kunde

We hebben ruim 25 jaar ervaring op gebied van ontwikkeling, zowel binnenstedelijk als in de buitengebieden.

Mens- & Toekomstgericht

Woon-, werk en leefomgeving moet bijdragen  aan een fijner leven. Voor deze en de volgende generatie. En die dáárna.

Ieders belang verenigt

Risicodragende aankoop, participatie, samen ontwikkelen: vele modellen zijn mogelijk. Wat het beste past bij ieders belang.

Alles onder één dak

Vanaf idee, initiatief naar ontwerp, vergunning en uiteindelijk exploitatie en realisatie: begeleiding van A tot Z.

Keuzevrijheid

Door eindgebruikers keuzes te bieden, wordt het gevoelsmatig meer hén woning. Hierin zijn veel smaken mogelijk, we lichten het graag toe.

Servicegerichtheid

Na oplevering en sleuteloverdracht, stopt de service niet. U kunt ons altijd bellen met vragen. Waar nodig komen we langs.

Aanpak

Maak kennis met het Puyck-Perspectief

Samen met jou bepalen we de strategie en de te nemen stappen die daaruit volgen. Door gedurfde keuzes te maken en daarop daadkrachtig te acteren, komen we tot vernieuwende en verfrissende concepten. We zijn bereid zijn een stap extra te zetten, waardoor we verwachtingen overtreffen in wooncomfort, duurzaamheid, toekomstgerichtheid en rendement.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.