activiteiten

Beheren

Exploiteren van woon- en bedrijfsruimte vanuit een mensgerichte benadering. 

Contact

Voordelen

Als je bij ons wilt huren, worden alle uitgangspunten duidelijk besproken en op papier gezet. Zover is het nog niet, maar we kunnen wel alvast een aantal beloften doen.

Voordelen van Puyck

Transparantie

Niemand is gebaat bij verrassingen als het gaat om woon- of bedrijfsruimte. Daarom zijn we vanaf het eerste contactmoment transparant en verwachten we hetzelfde van jou.

Service

Als de sleutel overhandigd is, verdwijnen we niet uit beeld. We willen dat je tevreden bent en als dit onverhoopt niet het geval is, gaan we actief op zoek naar een oplossing. Jij blij, wij blij.

Energiezuinig

Onze objecten zijn toekomstgericht. Daarnaast profiteren onze bewoners van lage energielasten.

Wonen

Lekker wonen voor iedereen

Of het nu je eerste woning is of je laatste: huren kan spannend zijn. Waar moet je rekening mee houden bij het zoeken van een geschikte woning? Welke lasten komen er bij kijken? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. 

Werken

Lekker werken voor iedereen

Gaat jouw bedrijf de volgende fase in? Dan is de kans groot dat je op dit moment je hersens breekt over eventuele nieuwe bedrijfsruimte. Bij Puyck denken we graag met je mee. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de volgende fase. En de fase daarna.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om bij ons te huren? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord:

No items found.

ontwikkeling

Gerealiseerd

De Laan van Uden

Bekijk project
Gerealiseerd

Neutronenlaan

Bekijk project

Puyck Werk

Laatst gerealiseerd
Laatst Gerealiseerd

Den Hoek

De grondaankoop ging via een tender van de gemeente Vught. De vraag was energieneutrale woningen te ontwikkelen, circulair op te bouwen en te voorzien van klimaatadaptieve en natuurinclusieve toevoegingen. De Building Circularity Index (BCI gebouw) was een belangrijk uitgangspunt. Het programma is gericht op jongeren, starters en ouderen in de betaalbare en middeldure sector.

Bekijk project