Neutronenlaan
Project

Neutronenlaan

Info

Op een in het verleden door ons ontwikkeld industrieterrein hebben wij de samenwerking met een udense makelaar c.q. vastgoedeigenaar voortgezet door middel van het ontwikkelen van 4 bedrijfsgebouwen op een nog te koop staand perceel van de gemeente. Een aantal reeds gemaakte schetsen hebben wij verder ontwikkeld met Archifit tot casco units voor de verkoop of verhuur.

 • Opdrachtgever
  Noubra b.v. met Mahewi Vastgoed b.v.
 • Architect
  Archifit
 • Plaats
  Uden, gemeente Maashorst
 • Programma
  Vier bedrijfsgebouwen met kantoren en opslag. Flexibel in te delen.
 • Looptijd
  Mei 2016 - Oktober 2016

Een Puyck Project

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Conny Helder: Nieuwbouw maatschappelijk voorzieningscentrum Strijp-Z

Soms is een gebouw niet zomaar een gebouw, maar de verwezenlijking van een visie. Dit geldt voor Strijp-Z – samen voor zorg en innovatie. Conny Helder, voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van hoofdhuurder Stichting Gezondheidscentra Eindhoven (SGE), had een duidelijk beeld voor ogen: een open leerlandschap waar allerlei mensen en organisaties in de eerstelijnszorg elkaar ontmoeten, van en met elkaar leren, en samenwerken. PUYCK (destijds nog onder de naam Van der Heijden) mocht die visie mee gestalte geven. Conny Helder blikt terug op de samenwerking.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd
Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project