activiteiten

Beheren Werken

Exploitatie van toekomstgerichte werkruimte voor allerhande bedrijven.

Contact

Intro

Waar moet je op letten bij het zoeken naar nieuwe bedrijfsruimte? Hoeveel werkplekken heb ik nodig met het oog op groei en het feit dat onze mensen deels vanuit huis werken? Het zijn vragen waar we je graag vanuit onze jarenlange ervaring en toekomstgerichte visie bij helpen.

Voordelen van Puyck

Transparant

We communiceren graag helder en draaien niet om zaken heen. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Servicegericht

Onze servicegraad is hoog. Na oplevering en sleuteloverdracht, stopt de service niet.

Energiezuinig

Onze objecten zijn gemaakt van hoogwaardige, toekomstbestendige materialen.

Kennis & Kunde

We beschikken over ruimte ervaring op het gebied van exploitatie. Hierdoor kennen we de belangen en wensen van onze bewoners.

Realistisch

We schetsen altijd een realistisch beeld, zodat je weet waar je aan toe bent.

Peroonlijk contact

We vinden het belangrijk om in contact te blijven met huurders. Vragen volgen we snel op. Waar nodig, komen we naar je toe.

Aanpak

Maak kennis met het Puyck-Perspectief

Een professionele werkplek zorgt voor werkgeluk, productiviteit en aantrekkelijkheid op de als maar krapper wordende arbeidsmarkt.

De objecten binnen ons vastgoedportefeuille zijn gemaakt van hoogwaardige, toekomstbestendige materialen. Ben je klaar voor de volgende fase van jouw bedrijf?

Ervaringen

Hier een stukje tekst over dat jullie graag jullie klanten het woord geven: eerlijk, direct, oprecht. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Uitgelicht

No items found.