Isabellaveld
Project

Isabellaveld

Info

Plan Isabellaveld te Vught is gewonnen vanuit een tender uitgeschreven door de gemeente Vught. Naast koopwoningen in de betaalbare sector zijn er ook sociale huurwoningen gebouwd in opdracht van woningcorporatie Woonwijze uit Vught. Op 26 januari 2019 is dit plan in de verkoop gegaan. Met meer dan 400 inschrijvingen bleek de belangstelling overweldigend.

 • Opdrachtgever
  PUYCK Ontwikkeling
 • Architect
  Archifit Schaijk
 • Plaats
  Vught, gemeente Vught
 • Programma
  53 grondgebonden woningen waarvan 10 in de sociale huur, 9 in de middenhuur en 34 koopwoningen.
 • Looptijd
  Augustus 2019 - Maart 2020

Een Puyck Project

Ligging

Groen wonen

Isabellaveld ligt op een geweldige locatie. Aan de noordrand van Vught, dichtbij Den Bosch en de uitvalswegen. Daarnaast ligt Isabellaveld midden in de natuur en cultuur, dichtbij het Stadhouderspark en aan de overkant van Fort Isabella. Het is meer dan groen wonen, het is zeer groen wonen nabij de buitengebieden Gement en de Bossche Broek. De tijdelijke natuur van het huidige Isabellaveld is aanleiding om de openbare ruimte van de wijk in te richten met een ruigere vegetatie zoals in Stadhouderspark. Ook de overgangen tussen openbaar en privé, de achterzijden en het parkeren krijgen een groene invulling. De woningen zelf kenmerken zich door variatie in bakstenen en metselwerk en elementen als bijzondere kapvormen en ornamenten.

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd
Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project