Landgoed Driessen
Project

Landgoed Driessen

Info

Om invulling te geven aan de huidige behoefte is er een mix van drie verschillende ontwerpstijlen ontwikkeld. De diversiteit binnen dit plan uit zich in de plattegronden, oppervlaktes, vormgeving en de afwisseling in woonlagen. Zo genieten de buitenste hoekwoningen van dit plan van een volledig tweede verdieping, voorzien van een plat dak. Zes van de achttien woningen hebben een uitbouw c.q. dakkapel ter plaatse van de voorgevel. Daarbij worden alle woningen voorzien van een prefab houten buitenberging in hun achtertuin voor nog meer ruimte.

 • Opdrachtgever
  Marwijmo Vastgoed Velp
 • Architect
  Buro Kade 's-Hertogenbosch
 • Plaats
  Waalwijk
 • Programma
  18 grondgebonden woningen middenhuur
 • Looptijd
  Mei 2016 - November 2016

Een Puyck Project

Prefab casco

Eén woning per dag

Om naast passende woonruimte ook aan de snel groeiende behoefte aan huurwoningen te kunnen voldoen, bestaan de woningen uit een dragende constructie van prefab betonwanden in combinatie van betonnen systeemvloeren. Deze toepassing zorgt voor een korte bouwtijd.

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd
Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project