De Baronie
Project

De Baronie

Info

In hartje Schijndel (Kloosterstraat-Baroniestaat) hebben wij 18 appartementen inclusief commerciële ruimte gebouwd. Het betreft grote appartementen van 100 tot 195 m2 met een mooie indeling, gelijkvloers, een eigen balkon zodat je lekker buiten kan zitten, hoogwaardige afwerking en een lift. De appartementen zijn gebouwd volgens het certificaat ‘Veilig Wonen’.

 • Opdrachtgever
  PUYCK Ontwikkeling samen met Woonveste Mierlo
 • Architect
  Archifit Schaijk
 • Plaats
  Schijndel. gemeente Meierijstad
 • Programma
  Commerciele plint en 18 koopappartementen waarvan enkele in de betaalbare koopsector
 • Looptijd
  April 2017 - November 2018

Een Puyck Project

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd
Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project