De Vaan
Project

De Vaan

Info

Direct tegenover het gemeentehuis in Zaltbommel is de nieuwbouw van 46 grondgebonden woningen ‘De Vaan’ gelegen. ‘De Vaan’ is opnieuw een samenwerking tussen PUYCK projectontwikkeling, MN en gemeente Zaltbommel. Het is het tweede plan in Zaltbommel dat deze partijen samen realiseren. Hiermee vult de gemeente de behoefte aan vrije sector- en sociale huurwoningen binnen Zaltbommel.

 • Opdrachtgever
  MN 's-Gravenhage
 • Architect
  Palazzo Architecten Duiven
 • Plaats
  Zaltbommel
 • Programma
  28 grondgebonden vrije sector huurwoningen, 6 vrije sector huurappartementen en 12 sociale huurappartementen
 • Looptijd
  Looptijd ontwikkeling: November 2016 - Mei 2017

Een Puyck Project

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project
In uitvoering

Het vaandel van Herwijnen

Bekijk project