Akkerwinde Fase 3
Project

Akkerwinde Fase 3

Info

Het plan Akkerwinde fase 3 wordt in twee delen ontwikkeld. Deel 1 bestaat uit 47 energiezuinige en duurzame woningen. Deel 2 bestaat uit een aantal van 49 woningen. De ontwikkeling wordt door PUYCK projectontwikkeling uitgevoerd in samenwerking met Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. In deze fase van het plan worden er meerdere momenten georganiseerd om in gesprek te gaan met de omgeving en ook hun inbreng of vragen te onderzoeken en mogelijk mee te nemen in de verdere ontwikkeling.

 • Opdrachtgever
  PUYCK Ontwikkeling
 • Architect
  Selectie-procedure
 • Plaats
  Schaijk Gemeente Maashorst
 • Programma
  32 sociale huurwoningen en 65 koopwoningen
 • Looptijd
  Augustus 2023 -

Het Puyck Proces

Informeren omgeving.

Omgevingsdialoog

Op verschillende manieren worden belanghebbenden uit de omgeving geïnformeerd over de conceptplannen in de ontwikkelfase en wordt in een dialoog hun zienswijze opgehaald, die als input kan dienen voor de verdere uitwerking van de plannen. Inmiddels heeft de omgevingsdialoog plaatsgevonden.

Bestemmingsplan

Plan in voorbereiding

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor de ontwikkeling van fase 3 van Akkerwinde in Schaijk. Het plan kent een grote verscheidenheid aan woningen. Van vrijstaande woningen, twee onder één kap woningen, rij- en hoekwoning en levensloopbestendige woningen. Voor ieder wat wils. Volg de site of neem contact op voor meer informatie

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd
Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project