De Waluwe
Project

De Waluwe

Info

De vraag naar betaalbare huurwoningen is groot, ook in Zaltbommel. Pensioenuitvoeringsorganisatie MN en PUYCK speelden hierop in met de ontwikkeling en realisatie van 38 vrijesectorhuurwoningen, in oppervlakte variërend van 118 tot 128 m² GBO. Dit zijn eerlijke, kwalitatief hoogwaardige woningen voor eerlijke prijzen. Een mooie aanvulling op het bestaande aanbod in het segment betaalbare vrijesector huurwoningen in Zaltbommel.

 • Opdrachtgever
  MN 's-Gravenhage
 • Architect
  NBArchitecten (Best Architecten)
 • Plaats
  Zaltbommel
 • Programma
  38 grondgebonden huurwoningen vrije sector
 • Looptijd
  April 2015 - November 2015

Een Puyck Project

Luxe huurwoningen

Grote tuinen

Typerend zijn de slimme indeling, duurzame kwaliteit en luxe afwerking. De woningen in Zaltbommel hebben bovendien een grote achtertuin met een goede zonligging, en een deel van de bewoners heeft vanuit de tuin uitzicht op het water.

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd
Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project