Velmolen
Project

Velmolen

Info

Dit nieuwbouwproject in Uden bevat 39 middeldure huurwoningen. Door middel van een “prijsvraag” hebben wij binnen enkele weken samen met NBArchitecten en Archifit een compleet ontwerp met prijs neer kunnen leggen bij de opdrachtgever. Een mooie aanvulling op het Udense aanbod in het segment betaalbare vrije-sector-huurwoningen.

 • Opdrachtgever
  DELA Vastgoed woningen b.v.
 • Architect
  NBArchitecten (Best Architecten)
 • Plaats
  Uden, gemeente Maashorst
 • Programma
  39 grondgebonden woningen middenhuur
 • Looptijd
  Juni 2014 - februari 2015

Een Puyck Project

Snelle bouwtijd

Ineens stond het er

De drie clusters van woningen zijn in een aanéénsluitende fase gerealiseerd. De eerste woningen zijn al in oktober 2014 opgeleverd. We hebben ervoor gezorgd dat deze woningen ook meteen na oplevering bewoond konden worden door de nieuwe huurders. We bouwde hier in een tempo van éen woning per dag. De totale doorlooptijd wat 100 werkbare werkdagen voor 39 woningen.

No items found.

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen het hebben ervaren om met ons samen te werken? Dat waren wij ook. Daarom lieten we een aantal van hen aan het woord.

Uitgelicht

Ervaringen

Ad van Iersel: Bouwen alsof het voor jezelf is: Van Iersel Geveltechniek weet hoe het voelt

Van Iersel Geveltechniek: net als PUYCK een vierdegeneratie-familiebedrijf, opgericht rond 1900 en officieel hofleverancier. En daar houdt de vergelijking niet op. In visie en werkwijze hebben de bedrijven veel gemeen. Van Iersel heeft als partner en opdrachtgever al veel samengewerkt met Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de realisatie van hun eigen nieuwe bedrijfspand in Breda. En onze projectontwikkeling van het woningbouwproject in Made op de plek waar Van Iersel tot voor kort was gevestigd.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd
Gerealiseerd

Akkerwinde Fase 1

Bekijk project